راهنمای جامع طراحی حرفه ای لوگو

یافتن الهامات برای طراحی لوگو

از سری مقالات آموزش طراحی لوگو به صورت تخصصی

یافتن الهامات برای طراحی لوگو

اگر فکر می‌کنید که دیگر خلاقیتی نداشته و برای خلق طراحی‌های منحصر به فرد لوگو با مشکل مواجه شده‌اید، در این‌جا چند نکته برایتان آورده‌ایم که می‌توانند به شما کمک کنند:

به وبسایت‌های طراحی سری بزنید.

آموزش طراحی لوگو

مهم نیست که طراحی‌ها در ارتباط با لوگوها هستند یا خیر. موضوعی که اهمیت دارد این است که به هر شکلی چند الهام هنری ببینید. اگر می‌خواهید می‌توانید به سایت‌های تایپوگرافی نیز نگاهی بیندازید. این تصاویر، خلاقیتتان را تحریک کرده و باعث می‌شوند که چیزی بهتر و منحصر به فردتر خلق کنید.

به کسب و کارهای دیگر در همان صنعت نیز نگاهی بیندازید.

کسب و کاردر صنعت

قرار است بر روی لوگوی یک رستوران کار کنید؟ پس رستوران‌های دیگر را نیز بررسی کنید، به خصوص آن‌هایی را که منوی غذای مشابهی دارند. باید بر روی لوگوی یک کسب و کار مالی کار کنید؟ پس به وبسایت‌های مربوطه مراجعه کرده و ببینید که چگونه طراحان دیگر، این نوع کسب و کار را نمایش داده‌اند. نباید کاری را که انجام داده‌اند کپی کنید، بلکه باید ببینید آن‌ها تا به حال چه کاری را انجام نداده‌اند.

کسب و کار مشتری‌تان را بررسی کنید.

 تاریخچه‌ی فعالیت مشتری‌تان را به دقت بررسی کنید. کدام عوامل در این داستان برجسته‌تر از عوامل دیگر هستند؟ به چشم انداز و ماموریتشان توجه کنید. کسب و کارشان به چه سمتی می‌رود؟ ارزش‌های سازمانشان را بررسی کنید. این کسب و کار به دنبال چه چیزی است؟ رویکردشان را از نظر فرایندها و خدمات به مشتری بررسی کنید. مشتریانشان چه نظری درباره‌ی آن‌ها دارند؟ زمانی که شناختی کامل بر مشتری‌تان داشته باشید، راحت‌تر می‌توانید به دنبال نمادها و سمبل‌هایی باشید که نمایانگر برندشان باشند.

بله، به همین سادگی است. یک قلم و کاغذ برداشته و این افکار را روی آن بنویسید. اکثر اوقات زمانی که افراد خلاق بیش از اندازه روی موضوعی فکر می‌کنند، دیگر خلاق نخواهند بود. این افکار، خلاقیت شما را از میان برده و خلق ایده‌های مختلف و عالی را دشوارتر می‌سازند. زمانی که نقاشی می‌کشید، دستتان بدون فکر زیادی با آزادی حرکت کرده و زمانی که این اتفاق می‌افتد، ضمیر ناخودآگاهتان فرایند خلاقیت را آغاز کرده و پیش از آنکه بدانید، یکی از آن خطوط یا منحنی‌ها که می‌کشید، می‌توانند تغییری عظیم در لوگویی که طراحی می‌کنید ایجاد کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر ” کتاب آموزش جامع روند طراحی لوگو ” را رایگان دانلود کنید و بخوانید.

کمی استراحت کنید.

آموزش طراحی لوگو

استراحت کنید. کار و فکر بیش از اندازه باعث خستگی مغز شده و مغزی خسته، خلاق عمل نخواهد کرد. ممکن است در گذشته بدون خواب کافی نیز توانسته باشید به موفقیت‌های چشمگیری دست یافته باشید؛ اما تصور کنید که اگر به مغز و بدنتان فرصتی برای استراحت و بازیابی بدهید، چه کارهای بیشتری می‌توانید انجام دهید.

اکنون پرانرژی هستید؟ بهتر است کار بر روی لوگویتان را آغاز کنیم.

عوامل کلیدی در طراحی یک لوگو

اکنون که آماده‌ی شروع هستید، به این عوامل کلیدی که باعث برجسته بودن لوگویتان می‌شوند توجه کنید.

لوگو را ساده نگه دارید.

زمانی که نظرات بسیار زیادی را در یک لوگو می‌گنجانید، برای مخاطبانشان بسیار گیج کننده خواهد شد. به خاطر داشته باشید که اندازه‌ی لوگوها اغلب، به خصوص زمانی که بر روی محصولاتی همانند جاکلیدی یا سربرگ کاغذها استفاده می‌شود، بسیار کوچک خواهد بود. چگونه می‌خواهید تمامی آن جزئیات را در فضایی کوچک بگنجانید؟

لوگو را مرتبط طراحی کنید.

آموزش طراحی لوگو

زمانی که به یک آکواریوم می‌روید، اولین چیزی که به آن فکر می‌کنید چیست؟ احتمالاً رنگ آبی، یک دلفین یا نهنگ خواهد بود. اگر در یک لوگوی آکواریوم از میمون یا گورخر استفاده کنید، منطقی نخواهد بود. این موضوعی است که در زمان طراحی لوگو باید به آن توجه کنید: تمامی عناصر باید مرتبط باشند. به تصویر برند فکر کرده و مطمئن شوید که طرحتان با این تصویر همخوانی دارد.

از آزمایش کردن نترسید.

تنها به این دلیل که تمامی بانک‌های اطرافتان از رنگ طلایی در لوگویشان استفاده می‌کنند، به این معنی نیست که شما نیز باید این کار را انجام دهید. اگر مغازه‌های شیرینی فروشی دیگر در لوگویشان از وردنه استفاده می‌کنند، بدین معنی نیست که شما نیز باید از آن‌ها پیروی کنید. موضوعات جدید را امتحان و بررسی کنید، حتی اگر بر خلاف “شیوه‌های معمول و استاندارد” هستند.

دوباره اینکه: مطمئن شوید طراحی‌تان را مرتبط نگه می‌دارید. شما می‌توانید برای مغازه‌ای با نام “یونیکورن کیک” از تصویر یک اسب تک شاخ استفاده کنید که در حال خوردن کیک است، اما اگر نام مغازه “سوییت شاپ” باشد، استفاده از این تصویر منطقی نخواهد بود.

مرجع: ترجمه و تالیف: محتوای اختصاصی سایت دیزیار
حامد میرزااقایی ( کارشناس برند سازی و بازاریابی )

۰ پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مدرس ویدیو آموزشی: امیر فراهانی ( طراح گرافیک بین المللی )

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱۸۰ رای